Hundegenser

Etter å ha strikket maaaange menneskegensere, var det litt morro å strikke en hundegenser.

En avler jeg har stiftet et internetvennskap med, etter å ha kjøpt marsvin fra henne, så noen av de tingene jeg har strikket. Hun synes det var pent, og etter litt snakk ble vi enige om at jeg skulle strikke til hundene hennes. Det første var hennes PSPP, Barbie. Jeg har mødt Barbie (og flere av hennes hunder) og hun har det mest barnilge og kjærlige sind.

Nåh, jeg ble ferdig i starten av denne uka, og fikk bilder av Barbie i genseren i dag. Jeg sier meg fornøyd.

 
Hvis dere ønsker å vite hvem avleren er, av interesse for hennes dyr, må dere gjerne kontatke meg, slik at jeg kan sende dere videre.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

23, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits