hits

Nostalgi Strikk

Mammaen min elsker farger, så jeg tankte å strikke en jakke til henne hvor jeg bruker alt restgarnet jeg har liggende. Den skal så strikkes i lapper med forskjellig tema, og sys sammen til en jakke. Spennende prosjekt :)

 

Da jeg var ferdig på jobb i dag, og satt i garderoben fikk jeg så en kjempegod ide! Sist jeg besøkte mammaen min i Norge fikk jeg et lite nostalgi sjokk. Vi var i Cubus, og jeg fikk øye på noen sokker med blomster på. Som barn hadde jeg strømpebukser med PRESIS de samme blomstene på. Så ja, ideen jeg fikk i garderoben på jobben, var at jeg kunne strikke en lapp, med en blomst fra sokkene på (behøver jeg å si at jeg holdt på å kle på meg sokken da jeg fikk ideen?)

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

26, Utlandet

Synes du jeg skriver sjovt? Jeg skriver dansk. Jeg er nordmand, men har boet i Danmark i siden 2011 nu. Min blog vil mest handle om min uddannelse, min hund, min hobby og måske lidt min hverdag. Jeg har sådan set ikke en plan for min blog. Den vil fungere som en lille hygge dagbog, tror jeg. Det er tydeligt for mig, i din kommentar, om du har læst i min blog eller ej. Kan jeg se at du ikke har læst, vil det have den modsatte effekt af hvad du prøver at opnå. Jeg kommer ikke ind på din blog og kigger. Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv