Nostalgi Strikk

Mammaen min elsker farger, så jeg tankte å strikke en jakke til henne hvor jeg bruker alt restgarnet jeg har liggende. Den skal så strikkes i lapper med forskjellig tema, og sys sammen til en jakke. Spennende prosjekt :)

 

Da jeg var ferdig på jobb i dag, og satt i garderoben fikk jeg så en kjempegod ide! Sist jeg besøkte mammaen min i Norge fikk jeg et lite nostalgi sjokk. Vi var i Cubus, og jeg fikk øye på noen sokker med blomster på. Som barn hadde jeg strømpebukser med PRESIS de samme blomstene på. Så ja, ideen jeg fikk i garderoben på jobben, var at jeg kunne strikke en lapp, med en blomst fra sokkene på (behøver jeg å si at jeg holdt på å kle på meg sokken da jeg fikk ideen?)

 Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

23, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits