Jeg ble kjørt ned

JEG HAR DET OK! Det er ingen grund til å bli bekymret. Men jeg ble faktisk kjørt ned i går. Av en hjemmesykepleier. Dere ser godt ironien i det?

Jeg er ganske imponert. Min sykkel er helt fin. Der er en bule i fronthjulet, og en rift i setet, men jeg kan fortsatt sykle på den. Jeg slo ikke hode i asfalten, selv om jeg fløy 2 meter. Og jeg har ingen brudd.. Eller, jeg er ganske øm i det ene benet, men jeg kan godt gå! Skal allikevel en tur på skadestuen i kveld.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits