En God Tid Er Over

Fotograf: Johannah Jørgensen
3 år siden på en bar. Forholdet var nytt, og alt var fint.

Meg og Christoffer har bestemt oss for å gå fra hverandre. Følelsene var ikke der, verken hos meg eller hos han. Vi er fortsatt venner, og vil fortsatt bo sammen. I alle fall så lenge jeg er uten inntekt.

Jeg har det egentlig fint med det. Altså, jeg er selvfølgelig trist. Vi har jo hatt en fin tid sammen, og deler mange minner. Men jeg har akseptert det, og det har han også. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits