Nye rotter hjem

Fredag fikk jeg hjem den rotte fra henne i paralellklassen. Hun heter Lady Annabelle De Lizar, og er Chocolate Berkshire Fuzzbærer.

Her hadde jeg nettopp kommet hjem med henne. Hun hadde hadt en lang dag, og var veldig søvnig, så hun sovnet i skjerfet mitt, som lå på mage min. Der lå hun i noen timer. Utrolig søt!

Den andre fikk jeg i dag. Hun heter Puerto Princesa Von Krokodillus, og er Ruby Eyed Fawn Hooded Missmarked Headspot Dumbobærer Dobbeltrex. Hun har en del hår enda, så blir spennende å se hvor naken hun blir. Min vakkre Rosenknop er hennes tante.

Slapper av i transportkassen på vei hjem med bussen. Hun hadde nok også hadt en lang dag.

 

Sammensettningen var noe av det letteste jeg har opplevd. Satte dem inn i buret, og så la de seg sammen for å kose. Har sett en dominanskam, og den var veldig fredelig (nå er de trods alt bare 5 uker gamle, da). Begge er veldig oppsøkende, så tror de blir kjempetamme og morsomme å ha. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits