Hvil I Fred Dead

Nok en gang har en av mine rotter forlatt meg. Desværre skjer det ganske ofte på denne måten, når man har mange og de blir jo bare 2 år i gjennomsnitt. Denne gangen var det Dead.

Som jeg nevnte i forrige innlegg, så skulle marsvinene kastreres. Det ble de i går. Vi tok bussen til dyrelegen med dem klokken 7 om morgenen, og fikk dem avlevert. Så var det bare å dra hjem, og vente til de var ferdige. Klokken 15.20 var vi der igjen, og som vi hadde avtalt med vår dyrelege ville vi ta med noen rotter (alle, utenom Alice, faktisk). Først får vi oppdateringer på guttene, hvor vi blandt annet får vite at de skal ha smertestillende i tre dager, som vi må gi dem.
Så undersøkte han Dead. Hun var der pga. en svulst, og den var blitt så stor at den var i veien for henne. Den hadde også vokset på en rar måte, og var begynt å bli litt blå. Selvom hun ikke var undervektig, så hadde hun gått mye ned i vekt (hun pleide å være gigantisk). På grunn av alt det bestemte vi oss for at hun skulle slippe.
Rosenknopp hadde også også en svulst på samme sted, men den var betydelig mindre, og påvirket henne ikke av den grunn. Hun hadde også en liten forkjølelse.
Ruby var der pga. sitt øye igjen. Vi har brukt to forskjellige øyendråper, og ingen av dem har virket. MEN, det skader ikke hennes øye (ingen rifter) så vi kan godt la det være. Det eneste vi skal være obs på, er å rense hennes øye om der er mye porphyrin rundt det. Og noen ganger når der er mye porphyring rundt der får hun en tendens til å rive hårene av armene og noen ganger risse seg opp. Så, om hun gjør det, skal hennes armer smøres med en salve vi har fra dyrelegen. Ellers var hun på sin virkelig søte side, og slikket dyrelegen på fingrene i mens han undersøkte henne. Tror hun er min "nye" hjerteknuser. 
Siste var Strawberry. Jeg vil gjerne gjennta dyrelegens ord: "Åh, hun ligner en Disney figur. Men er dere sikkre på at dere ikke er her for å snakke om overvekt?". Det var vi så ikke. Hun hadde også en forkjølelse, litt værre enn Rosenknopp. De skal begge på medisin.

 

 

Hvil i fred Dead-musen

Da jeg kjøpte henne var hun kjemperedd alt og alle, men bare med god tålmodighet ble hu kjempefort tam. Hun var også en av burets karakterer, med "OCD". Komme til å savne den lille klovnen.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits