Mitt Dyresnakk = Ditt Outfit Update

På Mandag som var begynte jeg på skole jeg hadde søkt meg inn på (mener at jeg har skrevet om det her, dog kan jeg ikke finne det). Nå har jeg kun vært der i tre dager, men jeg liker meg kjempegodt der! Jeg har alltid hadt problemer med å snakke med de andre i klassen, og endt opp med en eller to venner (Øko var et unntak. Vet jeg ikke har skrevet om Øko, og det derfor ikke gir noen mening. Men har planer om å gjøre det senere en gang). Bare på de dagene jeg har vært der nå, har jeg snakket godt med 6-7 stykker! Jeg sier "godt" fordi jeg er sinnsykt dårlig til å holde en samtale kjørende, og det ender ALLTID med awkward silence. På veien hjem i dag, satt jeg og tenkte litt på hvorfor jeg nå plutselig får til å ha så gode samtaler med mennesker jeg aldri har mødt før, og kom frem til at der er fordi vi er en gjeng NØRDER. Vi har alle en interesse innenfor dyr. Godt nok mange forskjellige dyr, men bare det at der er den felles interessen og nørderiet hjelper mye på det for meg, tror jeg. Har en fornemmelse av at der er noen som ikke er like engasjerte, men det skal jeg ikke si så sikkert enda. Vil helst ikke dømme på forhånd. 
Det eneste som er virkelig negativt med den linjen jeg går på, er at man MÅ ha traktorkjørekortet for å få lov til å ta eksamen. Jeg hadde planer om å aldri kjøre.. Noe.. (Jeg har hørt 100 ganger at det er lett å ta det kjørekortet, så PLEASE ikke si det, hvis du hadde tenkt det).

 

OG SÅ SKAL JEG HA 3 NYE ROTTER!!!
En av hanrottene fra samme kuld som min fantastiske Rosenknop, er nå far til et kuld hvor jeg har reservert en Fawn Hooded Mismarked Headspot (Dumbobærer) Dobbeltrex (nok den jeg har med det lengste navn på hvilken type den er), og hun er klar om 2-3 uker. Rundt samme tid er en annen rotte jeg har reservert klar, og hun er Chocolate Berkshire (vet ikke hvilke ører hun har enda. Tror ikke avleren gikk så mye opp i hva de forskjellige ting het). Så er det den tredje.. Hun er ikke født enda, og jeg vet ikke om der er noen planlagt parring engang. Men Christoffer fant en som hadde et Devil kuld, og skrev til henne. Alle jentene var reserverte, men hun skrev oss opp til et eventuelt neste devil kuld OG et eventuelt kuld hos en av hennes venner som også drev med rotteoppdrett.

Mye dyresnakk her nå? Det må man bare venne seg til på min blogg. Dyresnakk her, er det samme som "outfit" på mange andre blogger. Jeg er jo heller ikke ferdig med å snakke om dyrene mine. Jeg har jo også marsvin! De fikk nytt bur i går. Og da de enda slåss, så ble de vasket før de ble satt inn i det. Det første som skjer er at Minor gir Ziggy en dyp rift i halsen. Siste utvei nå, er kastrering. Ringte dyrelegen om det i dag, og "vår" dyrelege var ikke tilgjengelig, så han ville ringe oss i morgen. Dumme, dumme, dumme dyr. Men de er søte da. 

 


Meg og Minor aka. han som påfører Ziggy skadene. Jeg forstår ikke hvordan et så søtt vesen kan være så aggressivt og voldelig. 


Og rompa til Ziggy. Er en del sår, med det tok litt lang tid før vi oppdaget det hele, da deres slåsskampe ikke SER så ekstreme ut. Det har vi jo nå funnet ut at de ER. Og selvfølgelig, da vi oppdaget dette begynte vi jo å gjøre ting for å hindre at det skulle fortsette. Ziggy er sårfri nå, utover det han fikk på halsen i går.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits