Busy Weekend

Så har jeg hadt enda en av de der helger, hvor der bare skjer noe hver dag. Vet jeg ikke har skrevet om en slik helg før, men har dem en gang i blandt. 

 

Fredag:
Kjæresten min og noen av hans venner står for et arrangement som heter Totentanz. Siste Totentanz var denne fredagen, hvor Miss Fish, Oracle O og No More spillet. Var egentlig en stille og rolig aften, men da vi skulle ha No More sovende hos oss hadde jeg brukt hele dagen på å rydde litt her hjemme. Ble derfor veldig trett i løpet av aftenen. Vi var først hjemme klokken 4.30, og No More dro allerede klokken 10.00 om morgenen. De prøvde å ikke vekke oss, hvilket var veldig snilt av dem, men det lykkest dem dog ikke. Meg og Christoffer prøvde å sove igjen etter de hadde gått, men det lykkest oss ikke. Derfor en trett Lørdag.

 

Lørdag:
Hadde for leeeenge siden bestilt biletter til en konsert med Blixa Bargeld (I gave til Christoffer. Husker ikke om det var julegave eller fødselsdagsgave), og den lå denne dagen. Selv om vi dro dit sent, så var vi de første som kom, og fikk derfor sitte (ja, sitte) fremst. Christoffer, som hadde sett Blixa Bargeld live før, mente at han var i godt humør denne gangen. Det første han sier etter første nummer er "this is the smallest place I have ever played. Welcome to my livingroom". Han fortsatte med jokes igjennom hele konserten, og musikken var utrolig vakker!! Helt klart en av de beste konsertene jeg har vært på!

Dette var et av nummrene som fanget meg mest:

 

Søndag:
Jo, det var i går. Før helgen hadde jeg funnet en som ville selge et rottebur, som virkelig, virkelig, virkelig, virkelig (osv) fristet å eie. Snakket litt med henne, og hun ville kun ha 500kr for det (hun ga selv 2500kr for det), og fikk svigerfar til å kjøre og hente det. Har i dag satt rottene inn i det, og det ser ut til å være en suksess!!!


Slik ser det altså ut. Sorry for dårlig kvalitet på bildet. Gadd bare ikke ta et med mobilen, for så å overføre det til dataen, så ble et webcam bilde.

 

Nå skal jeg bare ordne nytt sted til marsvinene, så håper jeg at jeg kan falle til ro når det kommer til det med å endre dyrenes hjem......

 

 

 

 

Og helt til sist!!! Min fantastiske Alien er død. Det er en stund siden det skjedde. Hun forlot meg så altfor tidlig, og det er nok et av de tungeste tapene jeg har opplevd. Savner henne enda, selv om det er noen uker siden det skjedde.


Hun var så pen, så rolig, så oppsøkende. Hun var perfekt. Hvil i fred min skatt.
(Det er også henne jeg bruker som header) 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits