Alien er en stjerne

Jeg fortalte tidligere om en facebookside jeg liker, som heter Rat Logic. Siden fungerer enkelt. Man kan legger opp et søtt/morsomt/normalt bilde på veggen deres, og noen gangen tar dem bak siden bildet, og gjør det om til en meme, somregel med en tekst som får "oss rottefolk" til å tenke "åååh ja, rotter hahaha".
Jeg har sendt inn bilde til dem et par ganger, og to av gangene har bildet blitt brukt. Morsomt nok var begge gangene et bilde av Alien. Deler bildene med dere her.

Dette bildet ble tatt få dager etter at jeg fikk Alien hjem, og hun var enda en liten babymus. Hun elsket å ligge på denne måten, og til alle som kjenner sputnikker, så vet man at hun ligger rimelig feil.

Dette er så det andre bilde de har brukt. Jeg så det først i dag, og det er det siste de har postet på sin side. Det har fått utrolig mange likes og delinger allerede. Men lille baby er en stjerne haha. Den andre rotta på dette bildet er Rosenknop.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits