Beste sørvis!!

I går var jeg og Christoffer så trette, at vi bestemte oss for å bestille mat. Vi ble enige om, at siden vi ikke hadde gått ut denne helgen kunne vi godt. Ble min yndlings Indiske rett, som består av blandt annet spinat og fetaost. Desværre ikke vegansk. Og Christoffer fikk sin yndlingsrett, hvilket betyr at den består av for det meste kikerter. I mens vi ventet på at maten skulle komme, ringte han som kjørte og sa at han hadde kjørt feil, og ville bli 15-30 minutter for sen. Wow, han har kjørt mye feil, tenkte jeg. Jeg kunne merke jeg ble mer og mer trett og sulten, siden jeg alltid fryser og får rendende nese når det skjer. Jo lengre jeg ventet, jo mer irritert ble jeg. SÅ kom han. Christoffer åpner, og jeg hører han andre sier "utbringningen får dere gratis, siden vi var så langsomme om det. Og se her, vi gir dere også gratis salat og samoraer og noen annte (kunne ikke høre hva det var)". Christoffer spørr for en sikkerhets skyld om det er vegetarisk, og det er det!! Jeg kunne virkelig merke at veien fra irritert til kjempeglad var kort.

 

Nå sitter jeg her og spiser restene, og tenker over at jeg har den perfekte døgnryttme for skole, og så går jeg ikke i skole. Jeg våknet AV MEG SELV for over en time siden. Men jeg har mye jeg har lyst til å gjøre hjemme, så det passer meg faktisk fint. I dag skal marsvinene bades. Ikke fordi de stinker. De slåss bare så mye, så de skal ha ny lukt, slik at de tror de ikke kjenner hverandre, og kan bygge opp hierarkiet på nytt. Så må jeg også vaske bur, husene, matskålene og ALT annet de bruker. Når jeg har gjort det, skal jeg rydde "hobbybordet" mitt, slik at jeg kan gå i gang med den genseren jeg snakka om i forrige innlegg. Og så er det jo de typiske ting, som oppvask, tøyvask, gulvvask osv. Uhg, skulle ønske jeg var LITT mer forberedt da jeg flytta for meg selv. Men det er nok min egen feil. Jeg sier det bare, dere  som bor til mor, hjelp til i hjemmet. Der er kanskje kjedelig, men du gjør deg selv en tjenese til når du bor alene!!

 

Så kan jeg jo ende innlegget med en liten søt marsvinehistorie fra i går:
Jeg hadde gitt alle tre en bit agurk hver, og de satt i hvert sitt hus og hygget seg med favorittsnakken. Ziggy, som er eldst, ble først ferdig med  spise, så han løper inn i huset til minstemann, Leonardo, og stjeler hans agurk. Stakkars Leonardo, tenker jeg, men det er jo slik naturen er. Er man minst er man nederst i hierarkiet, og får stjålet maten sin en gang i blant. Men så løper Leonardo over til Ziggy og stjeler den tilbake. Oh, han er en tøff en. Meeeen det går ikke lang tid før Ziggy stjeler den igjenn. Leonardo er jo som sagt en tøff en, så han stjeler den tilbake, og setter seg i sitt hus med rompa til, slik at Ziggy ikke kommer så lett til når han vil stjele den igjenn. Men Ziggy gir seg ikke, og får til sist agurken igjenn. Nå stjeler han Leonardos ide, og setter seg med rompa til, han også. Betydelig mere effektivt, da han er en god del større og feitere. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits