Sy det selv

Jeg fant en genser på internettet, som var perfekt. Gidder ikke beskrive den, men den hadde noen detaljer jeg forelsket meg i. Selv Christoffer likte den! Så ser jeg på prisen. 650kr. Altså, jeg og Christoffer lever kunn på hans stipend. Det er dobbelt uteboende (på grunn av noen ting jeg ikke nevner her), og var det ikke det, så hadde værken vi eller dyrene mat. Vi klarer oss faktisk ganske fint på de pengene. Men vi lever et rimelig rutinert liv, og har ikke råd til store økonomiske endringer. Hvilket vil si, at to av den genseren ville bli for mye for vårt budsjett. Selv en av dem ville bli det. 

Nå, men til poenget: Jeg viste den til svigermoren min, som mente jeg bare måtte sy den selv. God ide tenkte jeg, men jeg har ikke noe stoff. Så var svigermor snill og kjøpte det til meg + noen andre ting jeg vil trenge når jeg skal lage den. Så, wish me luck! Kanskje jeg er søt, og lager et innlegg hvor jeg viser resultatet? 

 

 

Kan jo også nevne, at på grunn av den økonomiske situasjonen vi er i, har jeg avslutta utdannelsen jeg holdt på med fordi jeg ikke fikk stipend. Og nå holder jeg på med å søke meg inn på en annen utdannelse, hvor jeg vil få LØNN!! Enda et pluss er at dette er noe jeg har mere lyst til, enn det andre jeg gikk.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits