Hvil I Fred Gone

Vi trodde ikke du ville bli ett år, men du ble to. Bilde er kanskje ikke det beste, men det viser hvor få krefter du hadde igjen. Du fikk en melon, og sovnet imens du satt å spiste på den.

 

Minor Tom skulle til dyrelegen med en liten forkjølelse. Vi har som en regel, at vi alltid tar Gone med når vi skal til dyrelegen på grunn av hennes sykdomshistorie. Vår faste dyrelege, som ellers har strukket seg langt når det kom til å la henne leve, sa at nå var nok tiden kommet. Tiden hvor det er best hun slipper.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits