Leonardo Da Think White Duke has arrived

I går var Christoffer og hentet Leonardo, som jeg skrev om tidligere. Han er så liten og søt. Avleren ville han skulle veie 300g før han skulle til oss, og akkurat det gikk litt langsomt for han, etter at han måtte forlate mor. Når man ser avlerens bilder av marsvinebabyer er det vanskelig å se for seg hvilken størrelse de har, selv om man vet vekten (og selv om jeg har rotter på 400g og 500g). Han er kanskje rundt 6-8cm (believe it or not).

Og så er han bare sinnsykt pen med sine virvler over hele kroppen!

Og sammensettningen har godt kjempegodt! Der har vært mye rompesniffing og noseoffs, som er helt normalt. Først i dag har jeg hørt klapping med tennene. Ellers har de bråket mere enn før. Som jeg skrev på Facebook, har det hørt ut som om de har hadt det villeste rave-party siden Leonardo ble satt inn. 


Prøvde å ta bilde av dem alle sammen, men da marsvin er fødte neurotikere er det ikke lett.

Ingen kommentarer

Anette

09.01.2014 kl.01:18

så skjønne :)

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits