Min nyttårsaften

Jeg har sittet lenge og tenkt på om jeg skulle skrive dette innlegget eller ikke. For det meste var det en veldig hyggelig dag, men der var også noen få negative ting. Jeg tror at den letteste måte å fortelle om dagen på, uten å måtte gå for dypt i detaljer, er i punktform:
- Christoffer var å handla inn med henne som hadde hovedansvaret for maten. Etter det kom han hjem igjen for å sove litt mere.
- Vi våknet og gjorde oss klare til å gå. På vei ut av oppgangen til leiligheten oppdager vi en (tilsynelatende) nynazist, som ikke liker oss, ser det ut til. Enten er han naboen vår, eller så er han venn med noen av naboene våre.
- Da vi kom hjem til vennene våre, rullet jeg vårruller. Ble vist 100 stykker!
- Forret, hovedrett og desseren var SINNSYKT god, og ALT var vegansk. Til og med isen var vegansk. Den var bedre enn is!
- Så ble klokken 12, og vi ropte hurra og godt nyttår og skålet og spiste vegansk kransekake.
- Etter å ha sett på raketter i en god stund, spilte vi drikkespill.
- Vi hadde også blitt invitert til noen andre venners fest, så etter drikkespillet dro vi til dem. Der var det både kjente og ukjente ansikter. Og alle ansiktene var fulle!
- Jeg fikk en julegave, og ga noen julegaver til noen jeg ikke fikk møtt før jul. 
- Meg og Christoffer fikk bekreftet at noe negativt vi hadde tenkt var like negativt som vi hadde tenkt, selv om vi hadde prøvd å endre at vi tenkte så negativt.  
- Hadde kvalme hele dagen/natten. 

 

I dag har jeg brukt på å bestille indisk mat som jeg har brukt flere timer på å spise. Ikke fordi jeg er fyllesyk (utrolig nok er jeg ikke det, til trods for de mengder jeg drakk i går), men fordi jeg bare har slappet av og hygget meg med det. Har enda mere naan brød med hvitløk som jeg skal spise like langsomt før jeg legger meg. Skal nok hygge meg mere imens jeg spiser det, da Ziggy ligger på magen min og slapper av.

Slik sitter jeg og ziggy akkurat nå! :D


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits