Vegansk Asiatisk nyttårsaften og Ester the wonder pig

Noen venner av oss har invitert oss til nyttårsmiddag hjemme hos dem, med sushi, vårruller, nudler, stekte grønsaker, okonomiyaki (aldrig hørt om. Men skulle være en type japansk pizza) m.m. Hun som skal stå for maten er riktig god til matlagning! Hun lager mat til et folkekjøkken som er hver tirsdag. Jeg har spist der hver tirsdag i lang tid nå, og har aldrig fått noe som ikke var godt der. Hun er selv veganer, så maten til folkekjøkkenet og nå til nyttårsaften blir vegansk. Jeg glader meg riktig mye! Jeg elsker vegansk mat og jeg elsker Asiatisk mat!

 

Har også oppdaget værdens søteste gris, Ester. Eierne ville ha en minigris, men det fikk de ikke. Til trods for det har de beholdt henne (thumbs up for det) og har laget en facebookside, hvor de vil vise mennesker at Ester forstår like mye (om ikke mere) som hundene de har. Her kan du selv se Ester :)

 

There is no such thing as "just a pig"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits