Dui og Fredrikke

Etter at Christoffer flere ganger hadde fortalt om marsvinene han hadde som barn, bestemte jeg meg for at vi skulle ha marsvin. Det har vi hadt i ganske lang tid nå. Men for nyflig fortalte Christoffer meg om hvordan hans "barndoms-marsvin" fikk de navnene de har, Dui og Fredrikke. Jeg hadde alltid syntes navnene var litt morsomme, og historien bak navnene er like morsomme. Tenkte derfor jeg skulle dele den med dere:

Christoffers mor hadde kjøpt to marsvin. Ett til Christoffer og et til broren hans, Fredrik. Fredrik ville gjerne kalle sitt marsvin for.... Fredrik. Men siden marsvinet var en jente ble det Fredrikke. Christoffer hadde en annen måte å finne navn til sitt marsvin på. Han tok opp sitt marsvin og spurte "hva vil du hete, da?". Marsvinet sa sine typiske marsvinelyder, som Christoffer syntes lød som "Dui". 

Marsvinene vi har nå har litt mere et tema i navnene sine. Den første vi kjøpte heter Ziggy Stjernestøv, oppkalt etter David Bowies alterego Ziggy Stardust. Aladdin Neurotypisk var også kalt opp etter ett av David Bowies alteregoer, Aladdin Sane. Nå hadde vi tullet med to av David Bowies alteregoer, og tenkte vi skulle gjøre det med den nye fyren vi hentet dagen etter jul. Vi valgte Major Tom, som er litt vanskeligere å tulle med på samme måte, så det ble heller til Minor Tom. Nå kan jeg jo innrømme at jeg skal kjøpe enda et marsvin (allerede reservert) på nyåret. Han heter allerede Leonardo, som jeg synes er et ganske flott navn. Så for at hele alterego tingen skal passe, så har vi bestemt oss for at den nyes hele navn skal være Leonardo The Thin White Duke.

 

Her er en liten førpermiere på Leonardo (Bilde tilhører oppdretteren. Hvis noen er interresert i å vite hvem det er, kontakt meg så får du all info du behøver)


 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits