Balanse i marsvineflokkenflokken

I går skulle jeg gi marsvinene mat. Typisk marsvin, så har de lært at enkelte lyder betyr "mat" og de begge kommer løpende opp til matskålen for å rope og spise. Jeg ser at Ziggy har noe på nesen, og tar han opp for å fjærne det, og får et sjokk. Det så ut som om hele nesen holdt på å halle av, og han begynner å hoste. Jeg ringer med en gang til dyrelegen, som for det første virker likeglad (desværre). Jeg føler at hun indirekte sier "det er jo bare et marsvin" (jajajajaja, MEN HAN ER MIN BABY FOR FAEN). For det andre, så koster det 1000kr bare å komme inn å snakke med dyrelegen, dvs alt i alt ville det sikker bli 1500-2000kr (klokken var 2 om natten...) og på grunn av den jævla julen har jeg ikke så mange penger. Sånn, de er ikke i pengeboka eller på kontoen. Når det kommer til mine dyr, er jeg litt sånn at de skal til dyrelegen, koste hva det koste vil. De skal bare ha det godt.
Nå, men jeg bestemte meg for at jeg heller ville ringe min faste dyrelege i dag, da han er billigere og har en bedre holdning til gnagere. Da jeg våknet i dag, og skulle se på Ziggy igjen, får jeg enda et sjokk. Et positivt et, heldigvis. Han har selv fjærnet det han hadde på nesen, og det såret jeg i går trodde var kjempealvorligt, var bare en liten rift. Men nå ser han bare..... veldig... komisk ut. Han er jo i forveien (delvis) hårløs. Det han har av hår er for det meste på hodet. Nå er han så blitt hårløs på nesen!


Ikke det beste bilde i verden. Vet du hvor vanskelig det er å ta bilde av gnagere? Men sånn ser Ziggy ut nå.

 

Men som dere kanskje kan se på bilde, så HAR Ziggy et sår på nesen. Ziggy og Aladdin er ofte uvenner, og hakker ofte tenner til hvernadre (det gjør marsvin når de sier "fuck deg, det er min mat eller min hule" til hverandre). På grunn av det kontaktet jeg avleren jeg har kjøpt Ziggy og Aladdin av, og spurte om det var noe jeg kunne gjøre for å få dem til å holde opp med å krangle så mye hele tiden. Hun mente at der var ubalanse i den lille flokken, og at å skaffe et babymarsvin mere til flokken kanskje ville hjelpe på det. Så, nå skal vi snart ha nytt marsvin, og antallet dyr i leiligheten kommer opp på et tosifret tall (10).

Jeg forstår godt at noen av vennene mine synes jeg er en gal "animal hoarder".
Og til dere som leser bloggen, og kanskje også synes det: Det jeg annser som en animal hoarder, er en som har alt for mange dyr til å kunne ta seg av dem. Alle mine dyr kommer til dyrelegen om nødvendig, alle mine dyr får rikelig med mat og vann, og alle mine dyr får kjærlighet :)

 

 

UPDATE: Etter at jeg skrev dette innlegget, går jeg over til marsvinene, for å kose litt med dem. Aladdin er helt slapp, og vi tar han til dyrelegen. Vi kom hjem uten han.

 


Hvil i fred engel.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits