Ehm-bilder

Jeg hadde litt vanskeligheter med å finne overskrift til dette innlegget. Jeg hadde absolutt ikke lyst til å kalle det "modell-bilder", da jeg på ingen måte er modell. Men ja, dette er bilder som er blitt tatt av meg, med "kunstnerisk hensikt". Der vil komme bilder fra 4 forskjellige photoshoots, tatt av to veldig forskjellige fotografer.
(sorry hvis det blir rotete, eller for mange bilder i ett innlegg. Men synes like så gjerne jeg kan proppe det hele inn i bloggen på en gang)

 

Photoshoot 1:
Fotograf: Anastasija Kiake


 

Photoshoot 2:
Forograf: Anastasija Kiake


 

Photoshoot 3:
Fotograf: Anastasija Kiake


 

Photoshoot 4:
Fotograf: Johanna Jørgensen


4 kommentarer

Nina Linea Arijana

01.12.2013 kl.00:58

wow, utrolig inspirerende bilder! dødsfint!

aligtini

01.12.2013 kl.01:08

Nina Linea Arijana: Oi, hadde ikke forventet så positiv kommentar. Tusen takk :)

The Virgin Diary

17.12.2013 kl.00:27

Helt nydelige bilder! Spessielt sepia bildene er bare utrolig fine:) Jeg synes nå du med rette kan kalle deg modell jeg;)

aligtini

17.12.2013 kl.13:25

The Virgin Diary: Virkelig mange takk :)

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits