I feel so complete

Jeg beklager hvis dette innlegget blir veldig internt, og vanskelig å forstå. Men prøv å "ta det med en klype salt" og dra litt på smilebåndet.

 

I går og i dag var bare noen virkelig fine dager. Det har skjedd slike små ting, som mange kanskje ikke tenker så mye over, men som har gjort meg så glad. Faktisk så glad, at jeg vil at det skal ha en liten plass i bloggen.

Så, i går:
- Jeg fikk brukt noen klær, som jeg har hat lyst til å bruke i lang tid.
- Jeg fikk vegansk burger, og den var GOD.
- En jeg aldrig har møtt for, growlet "Take On Me" til meg.. av en eller annen grunn.
- Jeg reparerte to kjoler til en venninne OG fik gitt den tilbake til henne.
- Noen hadde for to uker siden glemt noen ting hos oss, som jeg også fikk gitt tilbake.
- Og jeg fikk gitt noen smykker til en jeg hadde lovet å la henne låne det i så lang tid, men hadde glemt det igjen og igjen i flere måneder.

Og så, i dag:
- Jeg fikk "fars bron sås". Den er han kjent for, og det er det en grunn til. Den er han stolt av, og det har han grunn til.
- Jeg fikk reparert smykket mitt, som jeg gikk med permanent inntil det ble ødelagt.
- En fyr på TV'en sa at "det er ikke bråk. Bare lyder man hører". JEG ELSKER DET! 

 


Ender innlegget med et bilde som også gjør meg glad. Christoffer og Ruby, tatt på vår Halloweenfest.Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits