Dyrelegebesøk

Var til dyrelegen på onsdag, med tre av rottene og et av marsvinene. Tok med Gone, bare for å få henne sjekket, da hun jo alltid har vært syk, og siden sist har hun fått det bedre. Svulstene hun har er større, men de plager henne ikke og hun vet mest sansynligvis ikke at de er der. Lille Ruby hadde en øyenbetennelse, og så fikk vi noe krem vi skulle gi henne i 7 dager (2 dager igjenn). Ser allerede forbedring. Strawberry har en liten forkjølelse. Så liten at den ikke behøver behandling. Kunne jo høre det på henne at det ikke var alvorlig, men da hun har reist fra Tyskland for ikke så lenge siden tenkte jeg det var en god ide. Så, Ziggy hadde en litt værre forkjølelse. Han er jo skinnymarsvin, som betyr at han ikke har pels. Og leiligheten vår var litt kald for en stund siden, på grunn av at leilighetskomplekset ikke hadde skrudd opp for varmen. Men han har fått medisiner, som han er ferdig med i dag. Han virker allerede bedre, men nå venter vi bare på at tiden skal gå, sånn at man kan se om det hele har virket.

Heldigvis er vår dyrelege så snill, at han (i lang tid) har sagt at hvis vi vil ha veiledning angående dyrene, skal vi bare sende han en e-mail. Han går mye opp i dyrevelfærd og er spesialisert innenfor gnagere. Jeg liker også å ta dyrene til han, fordi han snakker mye om hvor pene de er (og de er jo mine "barn"). 

 

Ruby, da hun enda var en liten fjært. Det var Ruby som ble "angrepet" av komplimanger av dyrelegen sist, på grunn av henner farge!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits