Bursdag

Jeg føler alltid at jeg aldrig har bursdag. Og når jeg har bursdag, er det helt spesielt. Jeg hadde bursdag i dag (14. September), og dette var helt klart en av de mere spesielle!

Jeg begynte dagen med å ta farvell med en av rottene (kommer nok et innlegg om rottene og marsvinene senere). Jeg fikk en rotte for 3-4 måneder siden, og hun var virkelig syk. Går ikke i dybden med det, av forskjellige grunner. Men jeg gjorde hva jeg kunne for å redde henne. Hun var ung og kjærlig. Mat, medisin og kjærlighet. Men det var desværre for sent.

De siste timer med Koko. Dagen etter dette bilde ble tatt tok vi henne til dyrelegen, hvor hun sovnet stille inn i mine hender.

 

Men ja, livet går videre. Svigermor, som kjørte oss til dyrelegen, tok oss til senteret og kjøpte is-youghurt og sushi til oss. Dagens middag, kan man vel si. Det er ikke ofte jeg tar bilde av mat, da jeg synes det er litt... Rart.. Men i dag kunne jeg ikke la være med det, haha. 

Yoghurt-isen. Fylte den opp med alt mulig, fordi "jeg kunne"!!

Sushien. Jo.. Jeg bestilte barnemenyen. Og det er første gang jeg har spist opp...

 

Etter dette gikk vi ut. Vi hadde hørt rykter om et freakshow, og det kunne vi bare ikke gå glipp av. Christoffer (for dere som ikke har regnet det ut. Vi = meg og kjæresten. Christoffer = kjæresten) kjente en av dem som var en del av freakshowet, og det var av henne vi fikk vite at det foregikk. Etter vi kom gikk det kanskje 20 minutter, så startet de. Det var en fin blanding av freaky opredener og humor. Jeg ble også bedd opp for å "hjelpe" to ganger. Begge gangene skulle jeg stå på en person, som lå i knust glass. Tror hovedgrunnen til at de valgte meg, er fordi jeg er ganske liten. Men det var likevel et morsomt sammentreff, med tanke på at det var bursdagen min! Har video av det, men finner ikke ut hvordan jeg laster dem opp på bloggen. Hvis noen kan hjelpe, ville jeg satt pris på det :)

Når freakshowet var ferdig fant vi noen venner (Rune og Hannah) som vi brukte resten av kvelden sammen med. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits