Ny start

Jeg har bestemt meg for å skrive her igjen. "Igjen? her er jo ingen innlegg?". Nei, dem er slettet. Ser ingen grunn i å ha gamle innlegg her, fra "den gang", da ting var kjedelige. Nåja, hva kommer jeg til å skrive om i fremtiden? Random. Hva enn som faller meg inn. Det kan være en vanlig hverdag, en konsert, outfit, dyrene og ja, you name it. 

Men hvorfor "her igjen"? Jeg hadde denne bloggen en stund, og av en eller annen grunn behøvde jeg "avstand" fra den, og bytta til Blogspot. Der følte jeg meg tvunget til å skrive engelsk, noe som stressa meg, faktisk. Derfor ville jeg "tilbake" hit. Nå får vi se hvordan det går.

 

OPS!!!: Hvis du er grammar mafia, SHUT THE FUCK UP! Norsk er mitt morsmål, men jeg snakker ikke norsk til hverdag, da jeg ikke bor i Norge lengre. Hvilket språk jeg snakker til hverdag får du ikke vite.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

aligtini

aligtini

22, Utlandet

Om du har spørsmålsrunde trenger du ikke si det til meg, siden jeg ikke har noe spørsmål til deg. Konkuransen din kommer jeg neppe til å delta på, siden premiene sikkert ikke frister (sorry). Og at jeg har "fin/kul" blogg overbeviser meg ikke om at du har lest den. Og om du er gramar-nazi kan du like så gjerne gå et annet sted, da jeg er klar over at jeg ikke er den aller beste på det punkt, hvilket jeg også har mine grunner til. Slike kommentarer blir desverre ikke lest, men heller ikke slettet, siden jeg ikke gidder bruke tid på det! Ellers, om man vil vite noe står vel det meste i bloggen. Og om det du ville vite ikke står er det ikke farlig å spørre. Helt til sist vil jeg si TAKK til Marita, for å ha fiksa header til meg, ut av bilde av Alien!!! Follow my blog with Bloglovin

Kategorier

Arkiv

hits